Gripa porcina


Booon, sa zicem ca locuiesti pe o planeta supra-populata. Sa zicem ca decizi ca iei masuri in privinta asta, si ca din pacate nu mai poti declara razboi chiar asa, una-doua, pentru ca se prind prostii. Ok,  deci ce e de facut? Mai spargi o eprubeta in care se zbantuie niste virusei mititei, mai declari o pandemie.. Populatia inactiva se rareste pe capete, creste pibu pe cap de supravietuitor si tu simti ca ti-ai facut datoria de Lord and master.

Mie mi-a placut cum au reactionat rusii la faza asta. Un avion venit din State, a incercat sa aterizeze pe undeva, prin mama Rusia. Pilotul, obligat fiind sa declare daca au bolnavi la bord inca dinainte de a ateriza, isi face datoria si declara. Rusii spun: marsh in pizda matii inapoi de unde-ai venit, ca daca nu, pun migurile pe tine. Pilotu’ sta frumos in avion in timp ce rusii ii alimenteaza magaoaia, si pleaca de unde-a venit. Cu tot cu pasagerii contaminati. Ete cum era sa fie si Rusia pe lista, da’ n-a fost sa fie. Sigur ca pana la urma or sa parasuteze americanii un bolnav-doi, desi nu sunt sigura ca rusii se pot imbolnavi de gripa porcina. Nu de alta, dar ei omoara germenii asa, preventiv, cu vodka.

In Romanica s-a declarat primul caz de gripa porcina. Toata lumea se agita, se iau interviuri, se dau sfaturi, se mananca cacat cu lopata in direct la proteve si pe celelalte posturi, si dupa ce se stabileste clar ca madama aia chiar e suferinda de gripa porcina, ghici ce se intampla?? Este externata. Cica i-au zis doctorii sa stea in casa, sa nu iasa p-afara, ea a dat din cap ca intelege, si i-au dat drumul acasa.

Ghici ce s-a intamplat cu vaccinul din farmacii? Tamiflu nu se gaseste pe nicaieri pentru ca a fost retras  din ordinul ministerului sanatatii pulii.

Cu alte cuvinte: Loati de muriti, ‘ra-ti ai dreaq!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s