poopers


Ok, recunosc. Si eu mai scrantesc limba romana, inventez cuvinte care sa descrie mai bine ceea ce simt sau ceea ce vad, dar asta doar fiindca din pacate vocabularul este destul de limitat fata de cate trairi/simtiri poate avea cineva. O fac in gluma, iar persoana cu care vorbesc stie ca glumesc. Desi s-a intamplat ca in liceu sa spun „nu te mai bilutzi” (adica nu te mai invarti ca un coi in caldare- ca eu pe vremea aia nu vorbeam urat), si sa constat ca expresia asta chiar a prins, si-am auzit-o de mai multe ori in ultimii 20 de ani.
Ce ma scoate pe  mine din minti, de-mi vine sa injur necontrolat, sunt pitzipoancele sau cele care nu-s chiar pitzipoance, dar sunt batute cu pula-n cap. Exemplarele mentionate nu mai pot spune : te pup, pa. Nuuuuu, porti o conversatie relativ normala cu ele, dupa care-ti arunca. Poop.  Pai ce fai tzaranco, nu te-a invatat ma-ta sa nu te caci in public? Cum adica poop?Si cum adica ma poopi pe mine?

Si poopu’ asta are diverse variante: pooooop, poup, pooup si asa mai departe.
Dar nu, ele-s cul. Si ca sa fii cul (adica cur in franceza), tre’ sa vorbesti cu accent de cartier, si sa scrii indescifrabil de genul : u kre kknd t3 kci p3 tn3.

Ok, suntem persoane iducate, stim sa vorbeste si noi cateva limbi straine, anumite expresii suna de cacat in romana, asa ca le folosim pe alea in inglis sau frenci, da’ exista niste limite dupa parerea mea. Daca esti proasta si nu stii ce-nseamna ce balmajesti tu, in alta limba, taci naibii din gura.
Sunt pissed off [adica in romana ar fi pishata pe mine in traducere mot-a-mot (adica cuvant cu cuvant) da’ zic in engleza pentru ca la ei inseamna ca esti foarte ofticat] fiindca ete ca se intampla sa am o zi proasta, si mai vine si proasta pulii si-mi zice ca ma poopa. Femeie cu facultate, adica nu de la sapa. Asta ma enerveaza, ca nu alea care-au facut 4 clase se poopa pe mine, ci femei de la care desi n-ai mari pretentii de IQ, au totusi un pic de educatie.

Poop on you too, cunt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s