wtf


Top Posts from around WordPress.com

Toate articolele de top de pe wordpress s-au invartit in jurul subiectului cu Madalina Manole. Eu nu l-am comentat si nici nu vreau sa o fac. Vreau sa spun doar atat: ce kkt de vulturi sunt bah frate toti astia care posteaza repede opinia lor cu privire la moartea ei?
A fost o alegere pe care a facut-o, o alegere proasta si asta n-o sanctifica. Doar creste numarul de albume vandute. Atat. Pentru ca prostii au dat iama si vor mai da cateva zile, sa cumpere albumele ei. WTF????
Daca le placea atat de mult cum canta, de ce n-au cumparat inainte sa crape ea? Sau exista vreo fascinatie morbida in a asculta vocea cuiva care tocmai a crapat?
Sau poate asteapta mesaje ascunse pe CD. Imbecilii pamantului!

Mi se pare interesant  valul de sinucideri de dupa, fiindca inseamna ca Romania se epureaza singura din cand in cand, atunci cand moare Dolanescu, Michael si acuma Madalina. Who’s next?

4 responses to “wtf

 1. Selectie naturala, Blo. 😀 Din fericire, au si modul de utilizare al pesticidului. Sper doar sa nu se razgandeasca inainte de a-l folosi. Nu i-am ascultat muzica inainte, acum nici atat.

 2. 1. Cred ca Madalina Manole ar fi socata daca ar vedea cata agitatie a provocat sinuciderea ei.

  2. Televiziunea e de vina pentru toate sinuciderile astea. Uita-te si tu la TV, la orice emisiune despre ea. Au tendinta sa o divinizeze.
  Ok. Femeia era frumoasa, era cunoscuta, era mama…era om. Un om trist, deprimat, nemultumita, ca multi dintre noi.
  Televiziunea profita de pe urma oricarui subiect fierbinte, iar moartea ei a trasformat-o in asa ceva.

  3.Zau ca sunt satula de subiectul asta. Cu oricine vorbesc la telefon sau pe mess, la un moment dat ajungem la subiectul Madalina Manole. Ba ca „fata era inselata de sot” ba ca”era bolnava de cancer” etc…
  Adica nu suntem impresionati de moartea acelor patru copilasi incuiati din greseala intr-un cufar, cat de moartea Madalinei. De ce nu face nimeni o emisiune despre ei?

  • Exact!
   A murit o persoana, ce plm se agita atata toata lumea. N-a murit Papa si nici Dalai Lama. Atunci da, plm, inteleg sa-ti faci griji daca ai senzatia ca oamenii astia doi au vreo influenta in mentinerea pacii in lume. Da’ atat.
   Nu inteleg toata boceala asta, toata isteria. Stiam ca oamenii-s morbizi de felul lor, asa ca n-ar trebui sa ma mai simt scarbita, dar plm..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s