fara idei


Cele mai bune idei de posturi imi vin noaptea, exact inainte de a adormi, sau dimineata, cand stau pe wc, sau cand mananc, cand merg pe strada etc. Exact! Fix atunci cand nu sunt in fata calculatorului.
Pe parcursul unei zile am cel putin 2-3 momente in care ma simt absolut geniala si imi vine sa ma aplaud singura. Doar ca-mi trece repede, fiindca in urmatoarele 5 minute uit la ce m-am gandit.
Batranetea?
Hmm…
Ieri am citit o carte, una dintre alea cumparate la kg zilele trecute. O carte d-aia de cacari usoare, in care e vorba despre o tipa, copyrighter la o mare agentie in NY, tipa care se duce la o ferma si se face ajutor de fermier pentru o vreme. Si intr-o zi se apuca sa salveze vitei pe moarte. Vitei pe care i-au fatat vacile in timpul noptii, pe camp. Pentru ca fugisera si fatasera singure, in pustietate. Si a doua zi se apuca ea sa salveze viteii. M-a amuzat foarte tare ideea ca autoarea a macelarit o gramada de vaci si de vitei pentru scena aia.
Wtf, ce-s niste vaci? Carne, friptura, nu?
De ce nu pot sa citesc si eu o carte cu romantz si amor, si vaci moarte, fara sa rad ca proasta cand eroina salveaza vitei pe banda rulanta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s