meditand


Am observat ca in ultima vreme am inceput sa meditez in cele mai ciudate ipostaze. De exemplu m-am surprins gandindu-ma ca n-am chef sa citesc star wars, desi e ultima carte necitita din casa. Si gandindu-ma la star wars, am inceput sa-mi aduc aminte de alte carti SF citite. Am inceput sa revad scene, personaje, totul in timp ce sugeam ganditoare taiteii unei supe.
Presupun ca supa cu taitei este un aliment care predispune la meditatie, fiindca nu m-am surprins meditand la nimic atunci cand am mancat varza sau piure desi sunt o fiinta profund intelectuala.
Mi-am adus aminte de varza si nu stiu de ce, de la varza am sarit cu gandul direct la blogul unei tipe. Nu spun cum se numeste, ca nu vreau sa fac misto de ea. Desi… neah. Ma abtin. Pare nevinovata desi face propaganda islamica. In fine. Deci varza, propaganda islamica si  capu’ blogului care zice asa:

Anunțuri

2 responses to “meditand

  1. vai, vai, vai! esti criminala! Auzi, nu stiu cum plm, da’ gandim la fel 😉 mortala! nebuna! zece cu felicitari! noa, stai linistita, zecele cu felicitari porneste din pur narcisism, ca doar tot spuneam ca ne asemanam 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s