masculul rulz uneori


Am dormit! Azi-noapte am dormit aproape 6 ore, neintoarsa! Probabil ca as fi dormit mai mult dar a sunat ceasul si a trebuit sa ma trezesc sa fac pipi in borcan. Trebuia sa fac de luni dimineata, dar pentru ca pumpkina a stat acasa pana azi, nu m-am mai trezit cand a plecat masculul la scoala, ca sa-i dau borcanul la pachetel, sa-l lase la doctor.

Aseara ma intreba daca eu as duce borcanele cu pipi pentru el, si i-am zis ca da, sigur ca as duce si adevarul este ca as face-o. Mi-am dat seama ca una dintre chestiile misto intr-un cuplu, dupa ani de convietuire, este tocmai confortul asta reciproc.
Nu intru in detalii, pentru ca e un pic prea mult la ora asta de dimineata, e de-ajuns sa spun ca o femeie gravida care boraste non-stop, este destul de greu de suportat. Adica nu ma mai suportam eu, dar el se multumea sa rada de mine si sa-mi spuna ca am un ton ingretosat cand vorbesc cu el.

Uneori, atunci cand nu seamana cu ma-sa si cu ta-su, este chiar ok masculul asta. Uneori. Foarte rar, si nu cand e vorba de sentimente sau comunicare.
Face chestiile pe care eu nu le pot face, desi daca as avea de ales n-as lasa niciodata pe nimeni sa le faca pentru mine, dar este incapabil sa inteleaga  ca daca nu ma ia in brate macar din cand in cand, asta ma intristeaza ingrozitor.

Mascul.

Ieri seara a dus-o pe mama inapoi la sora-mea, fiindca pumpkina se simtea mai bine, iar nepota-meu avea febra si n-avea cine sa stea cu el.
Ma bucur ca am ajuns la un oarecare consens cu mama, adica nu ne mai sarim la beregati la fiecare 2 minute, insa in continuare stau si ma minunez cum de poate sa fie mama de 37 de ani, si totusi sa nu priceapa nimic si sa aiba ideile pe care le are.

Ma rog, despre mama ar trebui deschis un capitol intreg, cu studiu de caz si cu opiniile specialistilor cu tot, altfel e greu de explicat. Ar trebui sa stau in terapie de-acum si pana la sfarsitul zilelor, ca sa pot sa accept anumite chestii din comportamentul ei.

In fine, vorbeam despre mascul. Vroiam doar sa spun ca de cand am aflat ca-s gravida si pana acum, s-a schimbat mult in bine. E un pic mai responsabil (atunci cand nu e complet iresponsabil) si parca un pic mai permeabil la sugestii. Infinitezimal inseamna „un pic”, dar tot e un pas inainte, nu?

Am zis ca daca tot sunt in toane bune si pana acum am scris aici doar ca ma umple de nervi (ceea ce si face, cu o regularitate de ceas elvetian), sa scriu repede si de bine, pana nu-mi trece senzatia :))

 

Reclame

2 responses to “masculul rulz uneori

  1. stii ca…

    postul asta al tau imi aduce asa, un fel de confort?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s