horror :D


Foarte important atunci cand citesc romane horror noaptea, este sa nu citesc cu atentie toata scena. Pentru ca partea care-mi ridica parul pe ceafa si ma face sa ma uit cu suspiciune in lungul holului intunecat, este tocmai partea normala a povestii. Daca toata cartea ar fi o insiruire de zombi, fantome si criminali in serie, as rade asa cum rad de cate ori prind pe undeva „noaptea mortilor vii”, oroarea vine din faptul ca actiunea in general descrie o viata absolut normala in care brusc incep sa se intample lucruri. Ca atunci cand intri in baie, aprinzi lumina si brusc becul explodeaza. In mod normal te duci sa iei alt bec din sertar, sa-l inlocuiesti pe cel spart. Intr-o poveste de groaza, in momentul ala din masina de spalat iese o mana descarnata care te trage de glezne.
Dap. Citesc in continuare „bag of bones”. N-am mai citit de foarte multi ani o carte horror, si nici la filme nu ma mai uit. Chiar nu inteleg de ce nu renunt la carte :))
Cred ca vreau sa aflu cine bate in pereti, suna clopotelul si aranjeaza literele de pe frigiderul personajului principal :)))
I’ll let u know.

Reclame

3 responses to “horror :D

  1. Serge Brussolo ai incercat?

    • parca scria SF, sau ma insel? sunt sigura ca am citit o carte pentru copii si una pentru oameni mari, scrise de el.
      in general citesc max Mary Higgins Clark, pentru ca sunt destul de fricoasa :)) imi plac cartile cu mistere, dar nu astea horror

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s