domnu’ inginer si domnisoara modela


Pumpkina zambeste cu absolut toti dintii acum. Bine, si inainte zambea la fel de larg, dar acum ii ramane gurita intepenita asa, ca sa vada toata lumea ce dinti frumosi are  :))
Am fost la dentist si i-a curatat madam dintisorii pentru ca avea niste pete pe ei. Cica-s produse de o bacterie, si ca de-aia nu ies cu periuta dar nici nu-s carii.

Pufu ma uimeste in fiecare zi. In seara asta de exemplu, incercam sa-l culc. El era foarte agitat si dadea din maini, mai precis ma pocnea cu dosul manutei peste bot. Si chiar daca-i mic, are asta o mana grea… asa ca l-am prins de una dintre manute. A stat asa cateva secunde, dupa care mi-a luat mana si mi-a dus-o spre gurita. A deschis gura si m-a muscat de aratator. Dar incetisor si adanc, ca sa vad ca nu-i convine ca il tin de mana. N-a fost o muscatura de furie, a fost gandita, si ma uimeste sa vad ca putzulixu’ asta mic, planuieste in caputul ala al lui, tot felul de chestii. De la cum sa se ridice ca sa stea si el in picioare, la cum sa mearga, de ce se poate sprijini ca sa ajunga la calut in 2 picioare si nu in 4 labe, cum sa traga firul din priza fara sa-l vad eu si asa mai departe.

Ok, si pumpkina a fost foarte inteligenta inca de mica, dar aia vorbea. La 8 luni  deja ma intelegeam cu ea, pufu pare sa nu inteleaga nimic decat atunci cand vrea el. E foarte expresiv si in felul asta imi dau seama ce vrea, dar el n-are treaba cu limbajul articulat. In schimb planuieste. Cum sa repare caloriferele, cum sa intre in baie sa puna mana pe masina de spalat, cum sa deschida usa de la cuptor.. ma uit la el si-i vad rotitele invartindu-se :))
Astia mici pricep mai multe decat credem noi, problema noastra este ca ne uitam la ei ca si cum ar fi neajutorati. Daca sunt lasati in pace, isi vad de treaba si invata singuri poate mai multe decat daca am sta noi de capul lor sa incercam sa-i invatam ceva.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s