ce-a zis madam doctor.


Sunt obosita si mi-e extrem de lene. Plus ca imediat ce ma vede punand mana pe laptop pufu incepe sa faca aaaarrrrggghhhhh la mine si sa incerce sa joace pick-a-boo, chiar daca pe calculator nu-i deschis jocul lui cu pick-a-boo, ci blogul sau blogul altcuiva.

Pufu nu prea doarme, nu prea mananca, iar noaptea sta si ma morfoleste. Eu inteleg ca-l dor gingiile, dar vreau sa dorm si eu un pic! Macar un pic! Un piculet, o tzara, un somnic mic-mic..

Doctoreasa ieri mi-a luat sange sa vada daca-s anemica, da’ in principiu mi-a raspuns ceea ce raspund toti medicii germani:” se intampla” . I-am zis ca e naspa ca sunt aproape toata ziua singura cu pufu in casa, si ca il car in brate, e periculos sa ma apuce lesinul chiar atunci. A parut un pic mai permeabila la ingrijorarea mea in privinta asta si mi-a zis ca pe 30 sa ma duc la ei de dimineata sa-mi monteze un aparat de masurat tensiunea, pentru 24 de ore. Din 20 in 20 de min. o s-o masoare automat. I-am explicat femeii ca eu nu lesin in fiecare zi, deci probleme cu tensiunea n-am zilnic, prin urmare s-ar putea sa nu inregistreze nimic aparatul. A zis ca nu-i nimic, e doar singura chestie pe care o poate face ea. Pe urma ma poate trimite la un specialist sa ma puna pe o masa d-aia care se balanseaza fata-spate, sa vada cand mi se face rau mai exact. Ca poate e de la miscare.
M-am abtinut cu greu sa nu-i spun ceva in legatura cu miscarea de du-te -vino pe care as exercita-o asupra falcii ei, de preferinta cu ceva contondent.

Oricum concluzia ar fi ca e normal sa mi se faca rau cand imi creste tensiunea. Dar de ce s-a apucat sa-mi creasca, sau sa-mi dea ceva care sa o stabilizeze, asta n-a mai zis.

Incerc sa ma calmez. Nemtii se misca greu, asa ca trebuie sa astept sa se scarpine in cap si sa afle ce am.

Am si ceva poze de postat, imediat ce imi misc curul si scot cardul din telefon. Poate mai incolo.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s