de craciun


Ziceam de prietenul care a avut parte de sex in masina. In seara asta am vorbit iar cu el.
Plm! Io-mi pierd timpul dorindu-mi mobila, storuri la geam, nush’ ce plm pereche de pantofi, sau vreun bijuu, si pierd din vedere esentialul.
Io cu gurita mea ziceam ca trebuie doar sa crezi ca vei primi tot ceea ce-ti este necesar, daca lansezi dorinta, dupa care te relaxezi fara sa astepti in mod neaparat.

Eh, stiind toate astea si probandu-le de nenumarate ori pe propria-mi piele, eu imi pierd timpul dupa cum spuneam.
Asta, amicul meu, baiat destept. Si-a dorit omu’ sex in masina si un 3 some.

Sex in masina a primit, prietena tipei cu care a facut sex in masina, vrea si ea o partida, dupa care urmeaza un 3 some. DE CRACIUN!

Si eu azi fantazam cum ar fi sa pot face o baie in cada, de Craciun, si ca mi-ar placea ca asta sa fie cadoul meu :)) Sa fac o baie cat de lunga vreau eu, fara sa urle nimeni dupa mine.
Plm.
E clar ca m-am ramolit definitiv. Eu de ce nu vreau neaparat un 3 some? :)) Nu ca nu as fantaza si eu ca tot omul, dar sa gasesc in acelasi timp 2 tipi care sa imi placa atat de mult incat sa vreau sa trec peste toate procesele de constiinta si sa ma bag cu ei in pat, mi se pare aproape imposibil.

O sa mor fara sa am si eu parte, asta o sa se intample!

Si daca imi lasati comentarii in care-mi ziceti ca voi ati avut partide d-astea, va injur :))

De Craciun fii mai bun! Suna-ti un prieten sau o prietena, si impreuna oferiti un 3 some la o persoana amarata!

22 responses to “de craciun

  1. Bre Blo,
    ejti cam departe.
    Da’ las ca dau niste telefoane p’in zona, bine? :)))

    • :)) dupa cum spuneam: si daca cumva s-ar petrece imposibilul si-as gasi doi masculi care sa-mi placa atat de mult incat chiar sa-i vreau in pat, in mod sigur nu mi-ar sta capul la actiune, ci m-as gandi daca am lasat cumva aragazul pornit sau daca mai are pufu muci :))
      asa ca lasa, merci de oferta, da’ cred ca-i prea tarziu pentru mine. astea se fac inainte de copii si rate la banca :))

  2. bine blo, ma sacrific io. Auzi da´in loc de un prieten merge si oala cu sarmale la threesome? Daca vrei neaparat iti umplu si cada de sarmale.

    • bah, cred ca pe sistemul asta imi trimite soacra tone de sarmale :)) ce zice: ia sa-i dau preocupare fraierei, sa n-apuce sa se gandeasca la masculi :))

  3. nu te-ai ramolit, blo. te-ai maturizat, e vorba de prioritati;)
    adicatelea, la tine dorinta aia cu 3some e pe vine. nu poti sa te 3some fara mobila, storuri, pantofi si bijuuri.:))

    p.s. nu te lua dupa garcea, ca daca intri in oalele cu sarmale se duce dracu fantezia ta, eventual il faci pe masculu’ tau sa aiba impresia de 3 some :))

    • esti un dragut escule, dar daca incepi sa te gandesti mai mult la ce pantofi ai purta la un 3 some, e clar ca e vorba de ramoleala si nu de maturizare :))

  4. astea da dorinte, cred ca fiecare dintre noi ar tb sa ne revizuim putin lista de prioritati :), recunosc eu m-am gandit la ce ar fi daca 3..some, deci poate anul viitor o sa imi doresc cu adevarat, e drept nu is casatorita, nici copii nu am dar nimic nu e imposibil!

  5. moamaaa i s´a rasturnat lu´escu sacosa de truizme..blo nu te lua dupa el ca nu stie ce zice, e habarnist pe dinafarist.
    Io am facut numa´un spirit de gluma, ba mascule auzi? Daca intr´adevar citesti p´acilea si nu te´ai prins inca, apoi sa faci bine sa cumperi un cadoas surpriza ,ceva, acu´cit mai ai timp.:))

  6. auzi blo? Lasa prostiile. La ce sa iti trebuiasca un 3some, cand o baie buna si un sex bun si de calitate si bine facut cu doar unul singur te poate duce tot acolo? Doar ca sa fie o bifa? Pana mea. cred ca mi-ar fi greu sa distribui atentia si la unul si la allalt si as ramane pe dinafara. asa ca f**k threesome-urile. Vreau un 2some ca la carte. 🙂

    • right! da’ pe locul 1 ramane baia :)) ca sex mai pot face, da’ baie in cada nu, ca la orice ora din zi si din noapte m-as decide sa ma bag in apa, inevitabil unul dintre puradei urla dupa mine :))

  7. auzi blo, da´nu ziceai ca masculu´e mai bine cladit ashiea? pai? nu face cit doi? 🙂
    Uite io cu consoarta cumulat facem cam juma´de tona. o data pe an cind ne starnim zici cam fost in swinger club 🙂

  8. Bagatul in cada functioneaza ca aprinsul tigarii in statie care da semnal si vine autobuzu…. Care se aplica doar unde nu se respecta orarul de circulatiune de reatebe (sau nu numai). Macar au ore fixe la pornire :-))

    Io sunt curajoasa si iti urez sa ai parte (FIE CA =)) :-P) anul asta …nu de o baie asa cum visezi tu… ci de TREI 🙂
    Let mi nou 🙂 io tin pumnii aicea!

    • uite, asta urare! nu o baie in cada, ci 3!!! poti sa crezi ca nici macar nu mai am spuma de baie si saruri? si asta de ani de zile, cam de cand cu pumpkina :))
      cand ma mai strabatea ambitia sa fac baie, pumpkina intra in baie si-mi arunca ratuste in cada :))

      • Pai faza cu ratustele poate sa fie placuta :-)) acum depinde si cu ce viteza le arunca….

        • :)) nu pot sa zic decat atat: o sa vezi tu, daca te decizi sa faci copii :))
          vreau sa vad si eu cum se poate relaxa cineva cand la marginea cazii sta un puradel mic, incercand sa-si bage manutele in apa, stropind peste tot, aruncandu-ti cu ratuste in cap si cerand explicatii pentru un miliard de chestii :))

  9. Injura-ma 😀 … dar baia lunga in cada si sexul cu un anume mascul bate orice 3some si la mine in perioada asta.

  10. Bre blo, e bine ca mai ai rabdare sa faci baie si ca te relaxeaza. Io ma plictisesc teribil, dupa 2 minute nu mai am rabdare de murat.
    La cat mai multe bai tie in anul ce vine.

    • pai da, ca ai posibilitatea sa faci oricand. ia sa vezi cum e cand nu se poate, sa vezi cum te bucuri de fiecare 30 de secunde in care nu te pandeste nimeni dupa usa :))

Lasă un comentariu